zondag 29 juli 2012

Wandelroute Paalgraven

Ik ben vandaag wel aanwezig.
Vanaf de zandparkeerplaats aan de Slabroekseweg (Paalgraven Heesch) gaat het eerst richting Schaijk. Bij de tweede kruising van wegen, rechtsaf door het klaphekje.
Na een paar honderd meter splitst de weg zich en houden jullie de linker tak aan. Op de kruising linksaf. Aan het einde rechts. Herhaal dit zig-zaggen tot je op de Palmstraat (Brede zandweg) uitkomt. Hier weer rechtsaf en de eerste weg links (fietspad, Nistelrooise baan). Zo lopen jullie tussen de twee plassen door, langs het laboratorium tot aan de Bosche Baan (N324). Klein stukje parallel richting Schaijk en de eerste weg weer rechtsaf. Zo kom je langs de achterkant van het laboratorium. Aan het einde draait de weg naar rechts. Sla na de bocht linksaf en neem de tweede weg linksaf. Eerste weg rechts brengt je langs een vennetje. Misschien is het wel tijd voor de pauze?
Na het ven linksaf en op de kruising (nog voor de Udensedreef) weer rechtsaf. Eerste kruising weer rechtsaf en steek de volgende 'kruising' over. Eerste weg links en steek de Udense dreef over. Op de volgende kruising rechtsaf en weer de Udense dreef oversteken. Vervolgens de Voskampweg oversteken en een heidepad schuin naar rechts zoeken. Dit pad leidt je naar de Palmstraat. Steek deze over en wandel over de doorgaande weg tussen de akkers door. Einde weg rechts. Na een kilometer, op een kruising van zandwegen, linksaf. Met de bocht mee naar rechts en steek het fietspad over. loop nu langs de Munse heide en blijf zo goed mogelijk rechtdoor gaan en links aanhouden. Dit brengt je terug bij het startpunt.

Lengte: 12,0 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten