zondag 18 mei 2014

Wandelroute Megen

Vanaf de peuterspeelzaal aan de Meerstraat in Megen lopen jullie via deze straat verder Megen in. Op de T-kruising linksaf naar de Kapelstraat. Aan het einde rechtdoor de Megensedijk op. Deze komt uit op de Tienmorgenstraat, waar je rechtsaf slaat. Blijf het pad volgen langs het kanaal. Voor de uitmonding in de Maas is er een weg rechtsaf. Deze lopen jullie in. Zo kom je weer op de Tienmorgenstraat uit. Sla hier rechtsaf en wandel terug richting de sluis van Macharen. Sla linksaf de Hoogduinsestraat in. Op de maasdijk linksaf het voetpad op. Kies verderop het wandelpad langs de Maasdijk om Megen heen. Uiteindelijk komt de Noord-Zuid weer in beeld. Steek de Maasdijk in Megen over en ga rechtsaf de Docter Baptiststraat in. Via de Koolmarkt naar de Kloosterstraat. Aan het einde linksaf de Torenstraat in.
Na het restaurant Op de Poort rechtsaf slaan en direct weer linksaf, de Graaf Alardstraat in. Eerste weg rechts, de Wielenstraat. Linksaf de Molenstraat in. Eerste weg rechts, Burg. v.d. Ackerstraat. Rechtsaf de Kapelstraat in. Op de kruising met de Walstraat en Kerklaan linksaf de Kerklaan in.
Einde van de Kerklaan linksaf, de Clarastraat in. Aan het einde linksaf de Engstraat in. Aan het einde een rechts-linksje om de Hoge Hofstraat in te lopen. Einde van de weg linksaf de Wilgenstraat in. Einde weg rechts de Wilgenstraat vervolgen. Deze komt uit in de Elzenstraat. Hier linksaf. Aan het einde een rechts-linksje en je bent weer terug bij het begin.

Lengte: 11 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten