zondag 22 februari 2015

Wandelroute Ravenstein

Jullie starten vanaf het veerhuis aan de dijk in Ravenstein. Wandel richting de snelweg en loop onder de A50 door.
Sla af naar Neerloon en volg de hoofdroute naar Overlangel. Zo kom je langs de kerk van Overlangel. Na Overlangel gaat het via de Putwielen naar Herpen.
Bij café de Brug is een pauze mogelijkheid. Verlaat het café en sla linksaf. Op de rotonde weer links en steek de A50 over. Dit brengt jullie in Huisseling.
Voor de kerk rechtsaf. Volg de weg tot aan de rotonde aan de Dorpenweg. Steek hier over en sla de eerste weg linksaf (Mgr. Borretlaan). Deze weg brengt jullie aan de vijver. Sla linksaf en de eerste rechtsaf (Stationssingel - Het Laantje). Volg de weg naar links om de tweede vijver heen. Dan kom je op de Maasdijk uit. De tweede weg rechtsaf (Lombardstraat)
Sla link-rechts-links-rechtsaf (Middelstraat). Deze komt uit in de Servetstraat. Sla rechtsaf. Aan het einde Rechts-links (Sint Luciastraat). Aan het einde links en weer de eerste links (Molensingel). Op de kruising met de Landpoortstraat rechtsaf. Op de 3-sprong linksaf (Contre Escarpe). Volg de waterkant (Doolhof). Zo loop je tussen 2 vijvers door naar de Maasdijk voor het eindpunt bij het Veerhuis.

Lengte: 10,8 km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten