zondag 7 juni 2015

Wandelroute Wetering, Waterleiding, Oude Maas

Vandaag staan jullie er alleen voor. De mensen die normaal voor de route zorgen zijn met vakantie.
Dus print zelf ook de kaart uit en neem de beschrijving mee!!


Vanaf het Burchtplein naar de Singel '40-'45. Steek deze over en wandel aan de rechterkant van de flats de Pastoor Visserstraat in.
Loop rechtdoor, door tot het parkje en rechtdoor door de Horzak.
Aan het einde linksaf naar de Macharenseweg. Hier weer links. Bij de Rusheuvelstraat rechtsaf. Deze gaat over in de Mettegeupelstraat.
Kies na de Grintweg (Zijstraat links) het voetpad schuin naar rechts en wandel langs de 3 schildwachten (flats).
Na de laatste flat, op een kruising van voetpaden en nog voor het water, rechtsaf. Zo kom je bij de Hofvijver.
Loop deze rechtdoor uit. Sla op de Oijenseweg linksaf. Nu een paar kilometer deze weg volgen. Na de Oijense Hut het water over.
Op de kruising rechtsaf de Bernhardweg in. Dit brengt jullie bij het waterleidingbos. Ga hier in en sla rechtsaf. Slinger hier doorheen.
Je komt uit op de Houtweg. Sla hier linksaf. Steek de Hoogoordstraat over en ga verder door het bos. Steek de Ossestraat over en sla rechtsaf.
Pauze bij het pannenkoekenhuis de Oude Maas. Na de pauze de weg vervolgen. Na de zijweg (Maaskade) linksaf het mini natuurgebied in. Aan het einde kom je toch weer op de Macharenseweg uit. Sla hier linksaf. Op de kruising linksaf, de Achterschaykstraat in. Einde weg rechts, Maaskade. Deze gaat over in de Scheldestraat. Stap over op het voetpad in het park en sla rechtsaf. Sla linksaf de Prof. Regoutstraat in. Op de rotonde van de Berghemseweg naar rechts. Oostwal oversteken en dan rechtsaf de Eikenboomgaard in.
Dit brengt je weer bij het Burchtplein.

Lengte: 11,3 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten