zondag 24 januari 2016

Wandelroute Oss

Vandaag gaan jullie zelfstandig op pad.

Vanaf het Burchtplein naar de Koornstraat. Na de basisschool rechtsaf het voetpad op en rechtdoor tot de Begijnenstraat.
Rechtsaf en eerste weg links, de Driek van Erp straat in. Loop deze uit. Steek de 4-hoek singel over en vervolg de weg via de Ussenstraat. Deze gaat onder de JFK baan door en kruist de Looveltlaan. Kies hierna de rechter tak, de Oude Wei. Steek het water over en sla rechtsaf de Distelweg in. Steek de Gewandeweg over. Rechtsaf de Meerval in en rechtdoor over het fietspad naar Bramzeil. Sla hier linksaf. Wandel door naar de vijver en hou rechts aan. Loop om de vijver heen en langs een klein bosje, net buiten de wijk om, terug naar de vissenwijk. Na het water aan je linkerkant, de wijk in, via de Forel. Einde Rechts, de Visstraat. Steek de Gewandeweg weer over en hou rechts aan, de Oude Wei. In de volgende bocht rechtsaf, Tielekeshoeven. Einde weggetje linksaf. Verderop, rechtsaf het fietspad op. Kijk op de GPS voor het "erenrondje" langs en over het water. Via de Ussenstraat naar de Gemertstraat. Steek de Hazenkamplaan over en hou het pad rechts onder aan het water aan. Blijf kort aan het water tot de sportvelden van Margriet. Loop om de velden heen en koffie in de sportkantine.
Na de pauze, linksaf de Amsteleindstraat in. Na nr. 19 linksaf het voetpad op. Sla rechtsaf en volg dit voetpad tot de Braakstraat. Steek deze over en vervolg het lintpark tot aan de vijver. Wandel aan de linkerkant van het water en zo om de vijver heen. Sla linksaf de Vlasakkers in, de JFK-baan over en via de Bermakker, Watertorenstraat, Oude Kerkstraat, Smalstraat, Kruisstraat het centrum in. Door naar het eindpunt, het Burchtplein.

Lengte: 10,0 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten