zondag 6 november 2011

Wandelroute Herpen

Helaas heb ik een ochtenddienst gekregen, waardoor ik niet mee kan wandelen. Dan maar een wandeling die zelfstandig gelopen kan worden.
Het startpunt is Theke's in Herpen.
Via het Alard van Herpenplein door naar de Molenstraat. Deze linksaf vervolgen. Op de kruising rechtsaf naar de Kruisstraat. Kies nu de 2e straat linksaf (Rijnstraat) direct erna rechtsaf de Oude molenweg in. Op de T-kruising linksaf de Aalstvoortsestraat in. Op de Y-splitsing de linkertak aanhouden, naar de Heuvelstraat.
De eerste weg rechts in, naar Achter de heuvels. Deze gaat over in de Oude Rogkamp. Aan het einde, bij de A50, rechtsaf naar de Heiweg. Op de Berghemseweg aangekomen rechtsafslaan en de eerste weg links: Broekstraat. Na de bocht rechtsafslaan en aan het einde linksaf de Strepenakker in. Op de T-kruising rechtsaf naar Hollandse Kamp. Deze weg helemaal uitlopen tot de hoofdweg St. Sebastianusstraat. Nu linksaf naar de Brug voor de pauze.
Na de pauze een stukje terug aan de overkant van de weg. Eerste weg linksaf, de Wooijstraat in naar de Hamelspoel. Een korte slinger door dit natuurgebied brengt je op de Hamelspoelweg. Hier rechtsaf. Zo loop je langs (of eventueel over) de Erfdijk. Via Erfdijk en Zandstraat, die weer in de Schoolstraat overgaat, kom je weer bij de kerk en Theke's café.

Lengte: 10,5 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten