zondag 29 mei 2016

Wandeling Vinkel

Vanaf Pastoor Vogelsplein in Vinkel start de wandeling. Eerst naar de kerk en voorbij de kerk rechtsaf de "doodlopende weg" in.
Houd rechts aan en net voordat je bij mensen het erf op loopt, is een klein pad aan de rechterkant. Volg dit pad door de rand van het bos.
Zo kom je weer in de bebouwdekom uit. Even rechts en dan weer links. Let goed op waar je linksaf tussen de huizen door kunt gaan, naar de Wetering.
Bij de wetering rechtsaf naar de brug. Steek linksaf de brug over. Op de kruising met Kaathoven even links en direct weer rechtsaf. Deze weg komt uiteindelijk uit bij het zandverstuivingsgebied met bos en vennen. Kijk hier goed op de gps van je telefoon hoe nu verder te gaan. Pauze bij de Hooghei.
Na de pauze terug naar de kruising en (aan de linkerkant) rechtdoor de kruising oversteken. Verderop de weg aan je rechterhand oversteken en met een flinke boog kom je weer bij deze weg uit. Steek hem weer over en sla na het kleine bosje linksaf. Ook hier weer de GPS in de gaten houden. Bij de volgende weg is het oversteken en het fietspad naar rechts volgen. Vrij vlot hierna linksaf het bos in. Dit pad komt bij de wetering uit. De brug over en rechtsaf langs "het dierenbos" (Vinkeloord).
Nu nog wat links, rechts, links en lang rechtdoor. Nu de laatste lange stukken terug naar de bebouwdekom van Vinkel.

Lengte: 11,7 km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten